Drömboende i Näsby Park

Enastående fastighet på en sydvästvänd sjötomt med ett av Stockholms i särklass mest eftertraktade lägen. Ett exklusivt livsstilsboende med bästa solläge bara 15 minuter till Stockholms innerstad.

Här har vi ett fantastiskt hem med inredning och formspråk av högsta internationella klass. Vacker pool och brygganläggning med flera brygghus. Byggnaden är ett arkitektoniskt mästerverk – ritat av arkitekt Anders Holmberg – där känslan för rum och miljö tillvaratagits på ett synnerligen föredömligt sätt på både in- och utsida. De långsmala danska tegelstenarna ger fasaden en mild varm ton och ramar in de stora fönsterpartierna och de indragna terrasserna med ett återhållsamt men ändå inbjudande formspråk, med sina raka linjer.

Atriet skapar ett naturligt flöde mellan naturen, himlen och havet och är format av utvalda arkitekter, formgivare och inredare.

Tekniken har integrerats och ventilationen har gömts bakom väggpaneler. Träddäcket leder oss ner till den inbjudande poolen omgiven av plana gräsytor för lek, spring och socialt umgänge. Här finns en väl tilltagen brygganläggning med två brygghus vid vattnet och där möjligheten till bastu, badrum, kök och sovrum finns.

Ett mycket påkostat och genomtänkt hus med sobert kök, härlig matsal, luftigt sällskapsrum, vinkällare, fyra badrum, bastu, garage för flera bilar, hiss, inbyggt högtalarsystem, escaperoom, terrass med utekök, öppen spis samt en avskild gästvåning. Här är allt verkligen utfört med engagemang in i minsta detalj.

Adress: Torpvägen 13, 183 52 Täby
Fast.beteckning: NÄSBYPARK 56:1
Vatten: 1.891 kvm
Tomtarea:  1.946 kvm
Boarea: 422 kvm
Biarea: 384 kvm
Antal rum: 15 rum & kök
Antal sovrum: 5 till 7
Byggnadsår: 2016/2019
Byggnadstyp: Treplanshus
Kommun: Täby
Område: Näsby Park
Församling: Täby
Fasad: Tegel

Pris: 75.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Michael Preber, 070-939 01 90, michael.p@sothebysrealty.se och

Joachim Söderberg, 076-769 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 175.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar