Ny induktionshäll från Gaggenau

Gaggenau presenterar den nya flex-induktionshällen med inbyggd ventilation i serie 200. För sin funktionella, effektiva och stilrena design har hällen tilldelats iF design award 2020.

Flex-induktionshällen med inbyggd ventilation kombinerar flexibilitet med automatik. Med en bredd på 80 cm erbjuder hällen fyra matlagningszoner som kan kombineras till två större. Inom de kombinerade zonerna placeras kokkärlen fritt, oavsett form eller storlek. Med det avtagbara, magnetiska vredet, i rostfritt stål för flex-induktionshällen med ädelstålram, och i svart för den ramlösa hällen, styrs både hällen och den inbyggda ventilationen.

Gaggenau är lyxvarumärket för hushållsapparater av professionell kaliber. Företaget, med historia helt tillbaka till 1683, har revolutionerat det privata köket med sina internationellt hyllade produkter. 

Integrerat i hällen är ett högeffektivt ventilationssystem med automatisk aktivering och sensorstyrd effektjustering som extraherar ångor och lukt innan de påverkar kocken och miljön. Alternativt kan ventilationssystemet med sina tre effektnivåer och intensivläget styras manuellt. Det lätt avtagbara metallfiltret rengörs enkelt i diskmaskinen.

Den nya flex-induktionshällen är utrustad med en kok- och steksensorfunktion som möjliggör exakt temperaturreglering i kokkärlen och skonsam uppvärmning under stekningen. Båda sensorerna styrs via det magnetiska vredet som tas bort för rengöring eller för att framhäva induktionshällens rena linjer när den inte används.

Fakta: Gaggenau är en tillverkare av högkvalitativa hushållsapparater och en erkänd ledande innovatör inom design och teknologi “Made in Germany”. Företaget har revolutionerat det privata köket med sina internationellt hyllade produkter. Gaggenaus framgång vilar på teknologisk innovation och ett tydligt designspråk kombinerat med hög funktionalitet. Gaggenau har varit ett dotterbolag till BSH Hausgeräte GmbH i München sedan 1995 och är nu representerat i mer än 50 länder med 24 flagship showrooms över hela världen.

Läs mer på: www.gaggenau.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva klockor och lyxklockor i en guide. perfekt om du letar efter en exklusiv klocka.

Richard Mille RM 30-01

Kända för sin nyskapande och tekniska finesser står Richard Mille ut i urmakarvärlden, och RM 30-01 är verkligen inget undantag. ​ Den robusta RM 30-01 ...