Kösen – ett exklusivt kök

Kösen - ett exklusivt kök från Lidhults

Med känsla för både traditionellt hantverk och kvalitet skapar familjeföretaget Lidhults unika kök- och badrumsinredningar.

Kösen är ett klassiskt kök som utstrålar snickarglädje.  Här finns det gott om lådor och förvaring. Det här är också ett exklusivt kök som osar av svensk kvalitet och ett gediget hantverk. Snickerikåpan över hällen har inbyggd fläkt med belysning. Bänkskivorna är i kvartskomposit med bakkantslist och träskivan är i Alm. Pilastrar ner mot bänk och golv.

Öppna hyllor ger en öppen och luftig känsla till det här köket med väl tilltagen takhöjd. Luckan är modell Kösen, med en kälad innerkant. Stänkskyddet är i pärlspont och de öppna hyllorna har profilerade konsoler.

Lidhults har över 75 års erfarenhet av att tillverka kvalitetskök.
Det är ett familjeföretag med rötterna och hjärtat i de vackra småländska skogarna.

Här designas och produceras inredningar som förverkligar kundens önskemål, vare sig det handlar om en villa, lägenhet, kontor eller stuga. Här vill man skapa kundunika kök. Det innebär att ingenting ligger på lager, att allt tillverkas efter beställning. Behövs det ett specialmått så gör man skåpen efter de måtten. Så om kunden har tre meter i takhöjd så anpassar man skåpen ända upp. De tillverkar även inredningar för badrum och allt inom skåp.

Tillverkningen ligger i Lidhult, i Ljungby kommun, starkt förankrad i det lokala som den varit sedan bröderna Jonsson grundade den. Men sedan dess har Lidhults expanderat och har återförsäljare på tolv orter i Sverige samt i Norge och Finland och i London i Storbritannien.

Läs mer på: www.lidhults.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva badkar för exklusiva badrum. Vår guide presenterar exklusiva alternativ.

Lussari 1800

Idag tar vi en titt på det här exklusiva och fristående badkaret från Victoria & Albert. Namnet på detta moderna och stilfulla kar är Lussari ...