Modernt drömboende på Mallorca

Denna nybyggda och moderna villa har allt man kan önska. Detta exklusiva hem har en boyta på 650 kvm som då är fördelad på tre våningar.  En öppen planlösning ger ut ljust och vackert hem. Alla material i villan är av högsta kvalitet. Du har flera terrasser, pool, trädgård och carport för 2-3 bilar. Extra plus blir det för att fastigheten erbjuder en mycket rymlig takterrass. Därifrån har man en 360-gradig utsikt över byn, havet och bukten.

Fastigheten erbjuder en mäktig panoramautsikt
över både land och hav
.

Det vackra bostadsområdet Costa d’en Blanes är beläget på en bergssluttning ovanför yachtmarinan Puerto Portals. Hamnen ligger inom gångavstånd liksom stränder, restauranger och shopping. Palma nås på bara 10 minuter med bil.

Område: Costa d’en Blanes
Boyta: 650 kvm, 6 rok
Tomt: 1250 kvm
Pris: på förfrågan

Mäklare: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram. Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hem får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 230.000 följare på Instagram (hoommagazine) och 76.000 följare på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

soffan Montgolfière ur Globe Trotter Collection av Marcel Wanders för Roche Bobois. Exklusiva soffor och möbler.

Montgolfière av Marcel Wanders

Det här är soffan Montgolfière ur Globe Trotter Collection av Marcel Wanders för Roche Bobois. Hela kollektionen är inspirerad av mytiska uppfinnare och sagornas äventyrare. ...