Hubble Bubble av Marcel Wanders för Moooi

Hubble Bubble av Marcel Wanders för Moooi. Du hittar fler exklusiva lampor på vår sajt.

Studio Marcel Wanders har formgivit den spektakulära Hubble Bubble för det holländska designvarumärket Moooi. Inspirationen ska de ha hämtat ur barndomen och glädjen i att blåsa såpbubblor. Här handblåser man glaset på samma sätt för att förmedla att varje del är helt unik, precis som de faktiskt är i såpa. 

Hubble Bubble, designed by Marcel Wanders, is an airy and joyful suspension lamp. Available in oil-iridescent and frosted versions and stuck on a circular metal frame. Hubble Bubble can be hung both horizontally and vertically.

Den formsköna Hubble Bubble finns i två storlekar, en lite mindre med sju enheter och en större med elva. Man ska använda sig av en teknologi som kallas Electrosandwich som är utvecklad av Marcel Wanders för Moooi.

Läs mer på: www.moooi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Med HOOM hittar du ditt drömhem

Drömhem till salu III

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från ett sommarställe ...