Montgolfière av Marcel Wanders

soffan Montgolfière ur Globe Trotter Collection av Marcel Wanders för Roche Bobois. Exklusiva soffor och möbler.

Det här är soffan Montgolfière ur Globe Trotter Collection av Marcel Wanders för Roche Bobois. Hela kollektionen är inspirerad av mytiska uppfinnare och sagornas äventyrare. Här hyllar vi gränslandet mellan fantasi och verklighet och lyfter fram forna kulturer och sagolika resmål. Tidlös design som kryddats med den där lilla extra dimensionen. Marcel Wanders säger:

This collection is a tribute to the adventurer we all dreamed of being. A journey is a transformative experience, and we wanted each piece to capture the feeling of bringing home worldly treasures from faraway places.

Fakta: Marcel Wanders föddes år 1963 i Boxtel, Nederländerna. Han är en internationellt känd produkt- och inredningsdesigner. Han har formgivit för en rad olika varumärken som exempelvis Alessi, Flos, Louis Vuitton samt då Roche Bobois. Hans design finns på utställningar världen över.

Läs mer på: www.rochebobois.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Världens båsta arkitekter och deras mest fantastiska projekt. En exklusiv arkitekt är alltid en god investering.

Cliff House

Längst ut på en klippa, med en milsvid utsikt över Atlanten, ligger ett hem som får oss att tappa andan. Ett hem vars dramatiska former ...