Formsköna KS Chair

Exklusiva möbler för det exklusiva vardagsrummet i vår guide. En exklusiv möbel kan lyfta ditt hem.

Man blir alltid lite glad när man ser en fladdermusfåtölj. Extra lycklig när den kommer från grannlandet Danmark. Eleganta KS Chair är formgiven av Dennis Marquart för OX Denmarq. Fåtöljen, med snygg nackkudde, är tillverkad av naturligt och miljövänligt infärgat läder och har ett stativ av rostfritt stål. Du kan välja på olika utföranden på lädret. Tänk också på att det kan vara skiftningar i lädret då varje exemplar är unikt.

OX Denmarq handmade products will only get more beautiful as time passes and natural patina sets in.

OX Denmarq är ett danskt företag som tillverkar stilrena möbler. Materialen som används är framförallt rostfritt stål och högkvalitativt argentinskt, miljövänligt färgat läder. Möblerna är en kombination av dansk design och argentinsk hantverksskicklighet.

Läs mer på: www.oxdenmarq.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Living by Christiane Lemieux

Smithson

När våren nalkas finns det något extra vackert i färgen rosa. Soffan Smithson är skapad av Christiane Lemieux, de kreativa kraften bakom Living by Christiane ...