Villa Kapalua

Det är generellt mycket sällan som det dyker upp fastigheter med ett perfekt läge. Men Villa Kapula har just det. Och att det dessutom ligger på Hawaii och ön Maui gör inte det hela mindre unikt.

Detta sagolika drömboende ligger på Hawea Point och erbjuder en fullständigt bedövande panoramautsikt. Att se en solnedgång här är en upplevelse som bara måste upplevas på plats (man ser även öarna Lanai and Molokai). Hela fastigheten är i mycket fint skick och erbjuder ett boende med stora och öppna ytor, härliga sovrum, vackra badrum, spa, gym och utomhuspool. För att krydda det lite extra så finns utekök, stora uteplatser och garage för tre bilar. Området är en del i ett ”gated community” och har allt det som krävs för att erbjuda ett säkert boende.

Priset: 49.000.000 USD

www.sothebysrealty.com
Mäklare: Courtney Brown & Rob Shelton / Property ID: MQ6TWP

Ni hittar fler objekt och utvalda fastighetsmäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 159.000 följare på Instagram (hoommagazine) och 78.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Pablo Neruda på Mallorca säljes av Lavin-Estates

Villa Pablo Neruda

Med en makalös utsikt över havet och den kungliga golfbanan Bendinat ligger Villa Pablo Neruda. Här får du alltid sol på någon av de många ...