Internationell villa på Lidingö

Idag tar vi en titt på en internationellt inspirerad villa på Lidingö med stora partier i glas, takterrass i sydväst, hiss, luftkonditionering och egna badrum till sovrummen.

Här erbjuds man ett souterrängplan med gästrum, lyxig relaxavdelning med bastu, bad, regndusch och utgång till den insynsskyddade tomten. Här finns även tvättstuga, förvaring och teknikrum. Ett plan med tre sovrum och allrum. Egen avdelning för Master med walk-in-closet och badrum ensuite.

Sällskapsplan med italienskt designkök från Miton, matsal och vardagsrumsdel i delvis öppen planlösning. Hissen med fönster i glas går från souterrängplanet ända upp till takterrassen. På terrassen finns utekök, planteringar och vacker utsikt över omgivande ängar ner mot vattnet. Stenlagda uteplatser, stram och japanskt inspirerad trädgård som följer runt villan. Dubbelgarage med ca 5m i bredd.

Adress: Kräftvägen 4, Lidingö
Område: Kyttinge
Tomtarea: 755 kvm
Boarea: 300 kvm
Biarea: 150 kvm
Antal rum: 8 rum & kök
Byggnadsår: 2013

Priset: 22.500.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Christopher Steen, 073-982 80 28, christopher.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare160.000 följare på Instagram och 78.000 personer på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

+VENOVO by Poggenpohl finns i Stockholm.

+VENOVO

Det här är det nya och överraskande flexibla köket +VENOVO från tyska Poggenpohl. Som vanligt hamnar design och hantverk i fokus. Material möter material på ...