Rörö från Carpe Diem Beds

Exklusiva sängar från Carpe Diem Beds. Svenskt hantverk med fokus på kvalitet, känsla och miljön.

Nu har du möjlighet att skräddarsy din egen sängupplevelse och samtidigt addera en touch av stilren skandinavisk design till ditt hem.

Med en säng från Carpe Diem Beds får du inte bara en praktisk sovplats utan även en möjlighet att anpassa utseendet efter dina egna önskemål. Med modellen Rörö, med lite drygt 30 olika tyger i olika färger och texturer, är det dessutom möjligt att skapa en säng som passar perfekt in i din övriga inredning.

För att göra valet ännu mer personligt har Carpe Diem Beds valt att döpa sina vackra sängar efter öar och platser på Sveriges västkust. Detta tillför inte bara en geografisk koppling utan även en känsla av lokal förankring och stolthet över ett gediget hantverk.

Varje säng tillverkas för hand i Sverige med noggrant fokus på materialval och detaljer.

”En bra dag börjar på natten” – detta är filosofin bakom deras patenterade lösningar som då ska erbjuda maximal sovkomfort. Oavsett om du föredrar en kontinentalsäng, ramsäng eller en ställbar säng, har varje alternativ sina unika fördelar för att säkerställa en god natts sömn.

Det som verkligen sätter deras produkter i förarsätet är möjligheten att skapa en helt skräddarsydd säng. Du kan välja allt från storlek och tyg till färg, fasthet på madrassen, sänggavel och sängben. Det handlar inte bara om att ha en säng – det handlar om att ha din säng.

Kombinationen av svensk tillverkning och skandinavisk design skapar en produkt som inte bara är estetiskt tilltalande utan även håller högsta möjliga standard när det gäller komfort och hållbarhet. När du väljer en säng från Carpe Diem Beds investerar du inte bara i en möbel utan i din egen välbefinnande.

Läs mer på: www.carpediembeds.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du söker exklusiva lägenheter och villor i Marbella i Spanien. Frontline golf på Valderama.

Digitala Galleriet: Drömhem till salu

Denna härliga höstdag vill vi på HOOM inspirera med ett stort antal underbara boenden i Sverige och Spanien. Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra ...