Villa Milano

En modern drömvilla i spanska Las Brisas som erbjuder en spektakulär utsikt.

Denna drömvilla är den perfekta fusionen mellan tidlösa linjer och trendig design. Hemmet erbjuder också en handplockad inredning och noggrant utvalda material. För oss nordbor kan det vara skönt att veta att det finns golvvärme genomgående samt ett ljud- och hemmasystem både inomhus och utomhus. Villa Milano är en generös villa, fördelad på tre våningar och erbjuder stora sällskapsytor. På entréplanen har du en stor lounge med öppen spis och fönster från golv till tak med utsikt över poolen och det vackra La Concha-berget. Vardagsrummet är öppet mot matplats och det vackra köket från Santos, fullt utrustat med Gaggenau-vitvaror och bänkskiva i exklusiv Corian. Från köket och vardagsrummet har du direkt tillgång till en utomhuslounge. Under en vackert designad pergola har du ett stort härligt utekök med grill, handfat och spis. Här finns ytterligare matplats och loungegrupper. På övervåningen finns master bedroom med en walk-in-closet och ett stort badrum med dusch och badkar. Från sovrummet har du tillgång till den övre terrassen med panoramautsikt över golfbanan, bergen och mot kusten. På denna våning finns två ytterligare gästsovrum, båda med en-suite-badrum och med inbyggda garderober, också med tillgång till terrassen. På nedre våningen välkomnas du av en specialbyggd, tempererad vinkällare och ytterligare en lounge/playroom avdelat med öppen spis. Här finns också ytterligare två gästrum och två badrum. Sovrummen har ett härligt ljusinsläpp och utgång till trädgården och poolområdet. Trädgården är privat med ett högt, lugnt läge. Centrerat är det generösa poolområdet med solbäddar både runt och i poolen. Vidare finns ett garage för två bilar med en glasvägg som erbjuder panoramautsikt över La Concha-berget. Det här är en drömvilla som är byggd för att överträffa alla dina förväntningar!

Adress: Calle Alcazar 110, Las Brisas, Nueva Andalucia

Pris: 3 795 000

Kontor: Coliz & Murphy
Mäklare: Nicklas Johansson, +34 605 928 009, Info@colizmurpy.com

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 117.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vacheron Constantin

Vacheron Constantin firade 260 år med en ny Harmonykollektion. Njut av tidlös elegans i lite olika tappningar. Ja, världens äldsta kvarvarande klockmärke startades faktiskt redan ...