Vacheron Constantin Fiftysix Tourbillon

Fiftysix är en helt ny modellserie, med inspiration från 1950-talet, som kommer från det legendariska varumärket Vacheron Constantin, världens äldsta klocktillverkare.

Serien Fiftysix består av ett flertal modeller som alla finns i antingen guld eller stål. Här är vår favorit, den sagolikt eleganta Vacheron Constantin Fiftysix Tourbillon (41mm), i 18 karats roséguld. Världens äldsta kvarvarande klockmärke startades redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet” tillsammans med Patek Philippe och Audemars Piguet.

Reference: 6000E/000R-B488

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Spoon XL + 5 tips

Italienska Agape har skapat ett fristående badkar med en vacker och lite annorlunda form. Inte helt oväntat skvallrar namnet om var man hittat inspiration. Eller ...