Gräskläppen 1

Idag tar vi en närmare titt på ett unikt sjöställe i ytterskärgården. Det här är en underbar skärgårdsfastighet som utgör den sydvästra udden av Gräskläppen med havet och den karga ytterskärgården som närmsta granne. Här finns en rejäl huvudbyggnad, gäststuga, sjöbod, utedass, vedbod, bastu samt brygganläggning. Ett äkta drömboende för den som uppskattar den vilda natur som vår helt unika skärgård erbjuder.

Adress: Gräskläppen 1 i Rödlöga skärgård, boarea: 90+30 kvm, tomt: 18 750 kvm

Priset? 7.900.000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Greger Ålund, 0739-83 80 16

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 117.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Tjänsten är en sorts digital version av den exklusiva vinkylen LG SIGNATURE Wine Cellar, en av produkterna från premiumserien LG SIGNATURE. Precis som en riktig vinkyl är LG Digital Wine Cellar fylld med goda och lyxiga viner – och det smarta är att du kan få hem dem med ett enkelt klick.

LG Digital Wine Cellar

Vi på HOOM blir alltid lite extra glada när vi hittar produkter och koncept som är innovativa och smarta. Nu har LG utvecklat tjänsten LG ...