Gräskläppen 1

Idag tar vi en närmare titt på ett unikt sjöställe i ytterskärgården. Det här är en underbar skärgårdsfastighet som utgör den sydvästra udden av Gräskläppen med havet och den karga ytterskärgården som närmsta granne. Här finns en rejäl huvudbyggnad, gäststuga, sjöbod, utedass, vedbod, bastu samt brygganläggning. Ett äkta drömboende för den som uppskattar den vilda natur som vår helt unika skärgård erbjuder.

Adress: Gräskläppen 1 i Rödlöga skärgård, boarea: 90+30 kvm, tomt: 18 750 kvm

Priset? 7.900.000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Greger Ålund, 0739-83 80 16

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 117.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari Monza SP1 Monoposto

Ferrari Monza SP1 & SP2

Ferrari har låtit sig inspireras av sina legendariska och ikoniska tävlingsbilar. Det har resulterat i två nya och exklusiva retromodeller, Monza SP1 ”Monoposto” och Monza ...