Drömboenden på Havsudden

Två fantastiska fastigheter på Havsudden i Nösund. Här har vi något som kan vara perfekt för den som funderar på ett livsstilsbyte. Fastigheterna har ett mycket naturskönt och avskilt läge intill havet ovanför kallbadhuset. Fastigheterna har använts som både privatbostad och hotellrum varpå fastigheterna delvis är inredda med hotellrum/mindre lägenheter. Enligt detaljplanen får man både bo privat eller bedriva hotell på fastigheterna. Dessa fastigheter är även perfekta för generationsboende eller sommarboende om man vill samlas hela familjen men ändå ha lite avskildhet.

Adress: Björbergshalsen 6 & 8, 474 96 Nösund
Tomtarea: 3.245 kvm
Boarea: 300 kvm
Biarea: 20 kvm
Antal rum: 11 rum och kök
Antal sovrum: 10 till 11
Byggnadsår: 1923 och 2003
Område: Nösund – Orust

Pris: 20.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 194.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta stora båtar i Stockholm. Motorbåtar och segelbåtar i Stockholm.

M/Y Willow

Båtsäsongen är aldrig över. Megayachten Willow är en 42 meter lång modern skönhet som byggdes av italienska Benetti Yachts häromåret. Det här är en elegant ...