Tioman by Yves Delorme

Exklusiva sängkläder för det lyxiga sovrummet.

Yves Delorme erbjuder exklusiva sängkläder i satin som garanterar en lyxig och behaglig sömnupplevelse. Här är det underbara Tioman som pryder sängen. Tillverkade av högkvalitativt bomullssatin med en trådtäthet på 300 TC, är dessa sängkläder mjuka och smidiga mot huden samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Med en elegant design och en palett av subtila färger, ger deras sängkläder en sofistikerad touch till ditt sovrum.

Företaget grundades 1845 i Paris av Yves Delorme och har sedan dess varit en av de mest ansedda leverantörerna av sängkläder i världen.

Yves Delorme är ett franskt lyxmärke som specialiserar sig på högkvalitativa sängkläder och badrumstillbehör. Under de tidiga åren fokuserade man på att tillverka högkvalitativa handdukar och badrockar i bomull, men med tiden utvidgades sortimentet till att omfatta sängkläder i högsta kvalitet. Yves Delorme är kända för sin innovativa design, användning av högkvalitativa material och deras hängivenhet till att tillverka produkter som är både bekväma och vackra.

Idag är Yves Delorme ett globalt känd lyxvarumärke som finns i över 50 länder. Företaget fortsätter att drivas av sin passion för design och kvalitet, och fortsätter att förnya sig genom att införliva modern teknik och material i sina produkter.

Läs mer på: www.yvesdelorme.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva villor i Stockholm. Här en exklusiv villa, ett drömboende, på Lidingö.

Exklusiv sekelskiftesvilla på Lidingö

Majestätiskt drömboende på Lidingö. Här erbjuds man ett hem med sjöutsikt, dessutom med ett högt och centralt läge, i Herseruds lugna villakvarter. Denna vackra sekelskiftesvilla, ...