Brf Rindö Brygga

Sugen på ett spännande livsstilsbyte? Här bor du bara några meter från kajkanten och 45 minuter från Stockholms innerstad, med alla bekvämligheter runt hörnet.

Rindö är en citynära oas som planeras bli skärgårdens första riktiga sjöstad. Ön möter nu en spännande framtid där nya bostads- och verksamhetsområdet växer fram. Tillsammans med arkitekten Thomas Sandell har man här skapat exklusiva och bekväma lägenheter. Föreningen består av 24 lägenheter med två till fem rum och kök om 39 till 110 kvm. Samtliga lägenheter har stora soliga uteplatser eller balkonger med makalös havsutsikt över Solöfjärden. I föreningen finns dessutom möjlighet både till privat båtplats och parkeringsplats i garage.

Området då? Ja, först kan vi konstatera att Rindö är ett smultronställe i Stockholms skärgård, endast 45 minuters bilväg från Stockholms innerstad. Vill man åka båt till stan trafikerar Waxholmsbolaget området. Det finns även planer på att en eldriven snabbåt ska trafikera Rindö Hamn from våren 2018 – med den skulle båtpendlingen in till stan ta 40 minuter.

Här finns närheten till havet, friluftsområden och promenadstråk och här finns närheten till storstaden, men utan allt det stora. På Rindö erbjuds ett brett utbud av service och handel. Den natursköna ön lockar stadigt fler invånare och näringslivet håller jämna steg. I det lilla mysiga mejeriet och kaféet Ostmakeriet – som vi tidigare har skrivit om i magasinet HOOM – producerar Anna egen ost. Och i nyöppnade restaurangen Batteriet kan man äta gott med strålande utsikt över Solöfjärden och Oxdjupet. På Vaxholms Brygghus man kan hyra kajaker, boka guidade paddlingar eller bara ta en glass eller äta en enklare lunch. Det finns dessutom ett fint B&B där vänner på besök kan bo över. Ja, här finns något för alla.

Byggnationen pågår för fullt och planerad inflyttning är mars 2018. Det finns fortfarande några riktigt fina lägenheter kvar.

Läs mer på: www.rindobrygga.se

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiv eldstad och öppen spis. Gyrofocus kan rotera 360 grader. Exklusiv design och tidlös prisvinnande form.

Gyrofocus

Vi går mot årstider då en eldstad kan uppskattas lite extra. Med vackra Gyrofocus, skapad av Dominique Imbert redan år 1968, så får man åter ...