Pyrus 9 och 10 på Lidingö

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter innovativ arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi hittar två boenden på hemmaplan som utstrålar allt det vi letar efter. Pyrus 9 och 10 är två moderna och lyxiga hem av högsta internationella klass.

Med en vid utsikt mot Islingedalen, högst uppe på Torsvikshöjden, producerar prisvinnande Ström Architects (se tidigare artikel här) och Imola två magnifika villor.

Pyrus 10: har en total yta om 359 kvm i två plan och källare samt takterrass om 65 kvm.
Pyrus 9: har en total yta om 286 kvm i två plan och källare samt takterrass om 74 kvm.

Innovativ och banbrytande arkitektur smyckas med inredning från några av Italiens ledande tillverkare. Här hittar du kök från Dada, badrum från Antoniolupi och inredning från Sangiacomo. Maskiner från Gaggenau och Miele. Pyrus 9 och 10 är förberedda för all tillgänglig teknik, FTX klimatsystem, KNX-system med möjlighet att kunna kontrollera och styra funktioner i huset, t ex belysning, temperatur, grind, larm, ljud och bild etc.

Beräknad inflyttning hösten 2020. Samtliga bilder är illustrationer och verkligheten kan komma att avvika.

Läs mer på: www.pyrus-torsvik.com och www.gadelius.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Friedrichsbad i Baden-Baden. Erbjud din hälsa något extra. Exklusiva resor som bygger energi.

Friedrichsbad i Baden-Baden

Att hitta ny energi och skapa återhämtning blir allt viktigare. Att då unna sig en riktig spabehandling kan vara värt hur mycket som helst för ...