Drömboende på Lidingö

Mycket exklusiv och påkostad villa, totalrenoverad 2021, om totalt 259 kvm. Exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning skapar en sagolik känsla. Högt belägen bostad på fin trädgårdstomt centralt i Hersby. Spatiösa sällskapsrum i öppen planlösning med ett magiskt ljus genom stora fönsterpartier. Här finns också en öppen spis, ett stilsäkert kök med matplats under glastak, fyra till fem sovrum, tre badrum och uteplats i bästa sydvästläge.

Fastigheten, som ligger centralt i Hersby, är mycket attraktivt belägen i Lidingös äldsta villakvarter.

Adress: Antilopvägen 13, 181 43 Lidingö
Fast.beteckning: ANTILOPEN 1
Tomtarea: 924 kvm
Boarea: 203 kvm
Biarea: 56 kvm
Antal rum: 6 rum och kök
Antal sovrum: 4 till 5
Byggnadsår: 1956
Byggnadstyp: 1,5-planshus med källare
Område: Hersby Lidingö

Pris: 29.750.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se
och Peter Frisell, 0709-78 78 33, peter.f@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook. Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 205.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

COMO Uma Canggu på Bali. ett exempel på lyxresor och exklusiva resor som vi presenterar.

Como Uma Canggu

Como har blivit berömda för sin häftiga hotell på undersköna platser och deras nya ställe på Balis sydkust kan vara deras bästa hittills. Följ med ...