Villa Laglio vid Comosjön

Denna mycket vackra och exklusiva fastighet ligger i italienska Laglio, i direkt anslutning till den populära Comosjön. Här bor man i ett pampigt palats, byggt år 1900, som erbjuder en boyta på hela 2.500 kvm och som har en parkliknande tomt på 3.300 kvm. Förutom den frodiga och grönskande tomten så finns både en utomhus- och inomhuspool, väl tilltagna terrasser, spa, mediarum och en stor vinkällare med plats för 2.000 flaskor. Om man, trots att man har två pooler att välja på, föredrar ett dopp i sjön så finns en brygga och plats för egen båt. Extra plus för att gästlägenheten är på 100 kvm.

Como is Italy’s most popular lakeside retreat. After George Clooney bought 30-room villa on the shores, the region experienced a phenomenon that became known as the ’Clooney Effect’. 

Pris: på förfrågan

Kontor: Italy Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Luca D’Angelo / Property ID: W76Q9K
Svensk mäklarkontakt: Anders Elbe, 0739-82 80 02 och anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta exklusiva hem för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 244.000 på Instagram och 76.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Klippudden

Den här exklusivt renoverade 60-talsvillan på Lidingö är verkligen något utöver det vanliga. Här har vi ett hem som är i samklang med både himmel ...