Exklusiva utemöbler runt poolen

Exklusiva utemöbler för trädgården och runt poolen. En exklusiv utemöbel kan lyfta ditt hem.

Våren väntar runt hörnet och vi på HOOM ser fram emot en lång och härlig utesäsong. Här tar vi åter en titt på exklusiva utemöbler från norska Slettvoll. I den här underbara miljön kan du avnjuta vackra produkter ur kollektionen Harbour, Robin och Marty som här har kombinerats i anslutning till en pool. Parasollet heter Shady och krukorna Kruger. Rent allmänt kan man säga att Slettvolls utemöbler är tillverkade för att tåla den nordiska klimatet över tid. En annan smart detalj som kännetecknar Slettvolls kollektioner är en grundtanke kring att de tillsammans alltid ska bilda en helhet. Allt är designat för att passa ihop, det gäller både möbler för utomhusbruk och inomhusbruk. Inredningen ska helt enkelt knyta samman en gemensam stil.

Vårens kollektion av vackra och hållbara utemöbler – möbler som tål både vardag och fritid, sol och regn. Under en palm eller vid en nordisk skärgård – år efter år.

Slettvoll är ett familjeföretag som har designat och producerat möbler på den natursköna norska västkusten sedan 1951. Ambitionen har alltid varit att förena högsta kvalitet och tidlös design med inspiration från den storslagna och omgivande naturen. Denna norska aktör har idag ett komplett och mycket populärt designkoncept med exklusiva inne- och utemöbler, lampor, mattor, kuddar och ett stort antal andra inredningsartiklar.

Vill du bli inspirerad på plats? Då hittar du Slettvolls fantastiska butik – på hela 800 kvm – på Regeringsgatan 12 i Stockholm.

Läs mer på: www.slettvoll.no

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider erbjuder en kraftfull V8, formsköna linjer och avtagbart tak. Formgivarna hade bra dagar på jobbet när man utvecklade och tog fram formerna ...