Torre di Civita

Staden Ravello ligger pampigt på klipporna på den berömda italienska Amalfikusten. Minst lika vackert ligger Torre di Civita, ett sagolikt hem med en spännande historia. Med en bedövande utsikt över Salernobukten kan man här njuta av både hav och himmel i en sällan skådad miljö. Huvudbyggnaden var tidigare ett kloster men har varsamt renoverats för att behålla sin charm och samtidigt möta moderna krav. Detta historiska boende erbjuder ett hem med enorma ytor, stora salonger, bibliotek, gym och ett flertal sovrum. Här finns pool, sagolika trädgårdar, vinodlingar och en hel del mark. För att krydda det lite extra så finns ett vakt- och utkikstorn från medeltiden. Ja, det är som ett eget litet grönskande universum med allt det fina på en och samma plats.

Priset? 28.000.000 €

Kontor: Italy Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Sabrina Majello / Property ID: M79E7R

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och närmare 80.000 följare på Facebook och drygt 100.000 på Instagram (hoommagazine). Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusivt spa med behandlingar i en fantastisk fastighet i Italien. Wellness när den är som allra bäst.

Grand Hotel Tremezzo

Det här eleganta och femstjärniga hotellet har en spännande historia och erbjuder dessutom en magisk panoramautsikt över den vackra Comosjön. På framsidan stoltserar hotellets flytande ...