Casa Nova Santa Ponsa på Mallorca

Underbar villa i Nova Santa Ponsa på Mallorca, nära Port Adriano med alla sina yachter och mysiga affärer. Detta moderna drömhem erbjuder en magnifik utsikt över havet. En smart planlösning ger ett hem i flera plan som på ett naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här finns stora salonger, terrasser, jacuzzi och en pool. Extra plus blir det för närheten till vackra golfbanor.

Priset? 4.950.000 €

Kontor: Mallorca Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Germán Feliu/ Property ID: W2F9SX

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och drygt 120.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva sängar, av högsta kvalitet, i ett exklusivt sovrum ger god sömn.

Exklusiva sängar från Roche Bobois

Modern och stilren sovrumsmiljö från Roche Bobois. Vi använder den som ett exempel på ett lugnt och avskalat sovrum. Ett rum för återhämtning och bildandet ...