Vacheron Constantin Traditionnelle World Time

Vacheron Constantin Traditionnelle World Time. Lyxklockor i Stockholm.

Vi på HOOM har alltid varit svaga för klockor med flera tidszoner. Kanske är det pilothjärtat i oss som bankar eller så är det bara så enkelt att den här typen av klockor är så extremt snygga. Ett bra exempel är Vacheron Constantin Traditionnelle World Time som ger dig möjligheten att läsa av hela 37 olika tidszoner. Klockans boett är i vackert roséguld och mäter 42,5 mm och har en vacker gyllenbrun urtavla. Här passar ett mörkbrunt band helt perfekt.

Världens äldsta kvarvarande klockmärke startades faktiskt redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar