Taj Exotica Resort & Spa

0

Taj Exotica Resort & Spa ligger i det vackra öriket Maldiverna. På den lilla ön Emboodhu Finolhu, i den Södra Maléatollen, fördelar sig 62 villor som antingen står på pålar i havet eller ligger direkt på stranden. Vi väljer naturligtvis en stor havsvilla med privat pool. Detta tropiska paradis är ett perfekt ställe för den som letar efter en stressfri zon för att ladda lite ny energi. Ett turkosskimrande hav och perfekta sandstränder får dig att snabbt komma i balans. Här härskar havet, brisen och en riktigt rogivande atmosfär. Du kan välja på tre restauranger som alla håller högsta klass. På Taj Exotica Resort & Spa är de duktiga på att skapa minnesvärda middagar, det kan vara på stranden, en pir eller en plats ute till havs. Naturligtvis så har du då en egen kock samt personal som tar hand om dig. Här finns också ett riktigt bra spa. Sist men inte minst så finns här dykning som håller absolut världsklass.

Fakta om Taj Exotica Resort & Spa
Land: Maldiverna
Plats: Emboodhu Finolhu
Tema: tropiskt, strandnära, boutique
Prisindikation: $ $ $ $

Läs mer på: www.tajhotels.com

Tips: om  du vill boka en resa till öriket Maldiverna eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår mycket duktiga samarbetspartner.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar