Villa Hersby

På Lidingö ligger denna vackra putsade sekelskiftesvilla med en totalyta om ca 430 kvm. Villan är byggd 1908 och har många tidstypiska detaljer bevarade såsom vackra fönster och golv, pardörrar, burspråk och bröstpanel. Härlig sällskapsdel med tre rum i fil. Stort och rymligt kök med plats för många. 5-6 sovrum, 3 badrum och inredd källare. Bergvärme. Plan och barnvänlig tomt om ca 1.044 kvm. Villan är centralt belägen i Hersby med gångavstånd till Lidingö centrum, skola, förskola, natur, kommunikationer och alla tänkbara aktiviteter för barn.

Adress: Holmiavägen 11A
Boarea: 430 kvm
Antal rum: 12 rum och kök

Priset: 21.500.000 kr/högstbjudande

Företag: Anna Ski Mäkleri
Fastighetsmäklare: Cecilia Mattsson, 070-209 64 86, cecilia@annaski.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 156.000 följare på Instagram och 79.000 personer som följer oss på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar