Vindsvåning vid Mariatorget

Vindsvåning, om totalt 120 kvm, med internationell karaktär vid Mariatorget. Rymlig takterrass i söderläge, högt i tak, magnifika sällskapsytor och eldstad. Välrustat och påkostat Kvänumkök med Gaggenau-varor. Kök och sällskapsdel i öppen planlösning. Härifrån nås den stora takterrassen som vetter i rakt söderläge och ger härlig sol hela dagen.

Vacker utsikt över söders takåsar som sträcker sig ända till Globen. På denna vind är takhöjden något utöver det vanliga med en högsta punkt på över 6 meter. Master bedroom med klädkammare och mindre sovrum på övervåningen. Stort badrum med platsbyggd förvaring från Kvänum. Genomgående vattenburen golvvärme. Alternativ planlösning med ett större master bedroom på entréplan finns under ritningar.

Vacker fastighet från 1907 i populära kvarter med närhet till affärer, restauranger, kommunikationer och grönområden. Välkommen till Mariatorget, Södermalms mest eftertraktade del.

Adress: Hornsgatan 33B, 6 tr
Avgift: 3.338 kr/mån
Boarea: 112 kvm
Ej mätvärt område: 8 kvm
Terrasser: 8 kvm
Antal rum: 4 rum och kök

Priset? 11.750.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Registrerad fastighetsmäklare: Christopher Steen, 073-982 80 28, christopher.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 150.000 följare på Instagram och 79.000 personer som följer oss på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sunset Strip

I Los Angeles råder det sannerligen ingen brist på spektakulära byggnader och lekfull arkitektur. Här finns alltifrån ultramoderna lyxhem till klassiska 20-talshus. Följ med oss ...