Vindsvåning på Gärdet

I lugna och gröna kvarter, nära till både Tessinparken och Fältan, ligger denna vindsvåning som har allt man kan önska sig. Optimalt planerade 132 kvm boarea som tack vare väl nyttjade biytor känns betydligt större. Stora sociala ytor, terrass i perfekt söderläge, hiss direkt in i våningen, upp till fem sovrum, två badrum. Det stora sällskapsrummet och köket flödar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna som öppnar upp mot terrassen. Vitslammad murad öppen spis. Fyra bra sovrum varav ett som idag används som en dressing/klädkammare. En trappa upp ligger ett loft med takfönster som kan användas som gästrum eller ytterligare ett sovrum. Det finns två badrum: Ett större som rymmer dusch, badkar och bastu. Ett mindre som har dusch. Stilrent Hagakök med vita snickerier och svart stenskiva på arbetsbänkarna. Spishäll, ugn, mikro och diskmaskin. Allt från Miele. Takhängd köksfläkt ovan köksön och integrerad kyl och frys. Det större badrummet ligger i direkt anslutning till två av våningens sovrum. Badkar, dusch, wc, dubbla handfat och en bastu. Grått keramiskt stengolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Uppvärmd handdukstork. Tvätt och torktummlare från Miele. Det mindre badrummet har handfat, wc och dusch. Vitt kakel på väggarna och uppvärmt keramiskt stengolv.

Extra plus för att hissen går direkt in i våningen.

Adress: Sandelsgatan 30
Avgift: 7 458 kr/mån
Boarea: 132 kvm
Antal rum: 5 rum och kök

Priset? 14 500 000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Registrerad fastighetsmäklare: Peter Frisell, 070-978 78 33, peter.f@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 150.000 följare på Instagram och 79.000 personer som följer oss på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Soffan Presence av Sacha Lakic för Roche Bobois

Presence av Sacha Lakic

Presence är en härlig tresitssoffa som designats av Sacha Lakic för Roche Bobois. Soffan är i riktigt fint skinn och har kromade ben. Den här ...