Ferrari F8 Spider

Ferraris nya F8 Spider är modellen som ersätter 488 GTB. Det här är en mer öppen version av F8 Tributo, och kanske den perfekta sommarbilden.

Ferrari F8 Spider påminner naturligtvis om den tidigare presenterade, och takförsedda, F8 Tributo. Vi kan snabbt konstatera att design, inredning och motor känns igen. Under huven sitter en V8 på 3,9 liter som har 720 hästkrafter. Färden från 0-100 km/h går på 2,9 sekunder och Spidern toppar 340 km/h.

Interiört ser vi en förarmiljö som är inspirerad av Formel 1 då det är mycket teknik som styrs via knappar på ratten.

F8 Spider har ett tak som tar 14 sekunder att fälla eller öppna (i upp till 45 km/h). För att konstruktionen ska fungera perfekt har bakpartiet fått en ny utformning. Och just de dubbla runda bakljusen för tankarna tillbaka till modell 308. Ferrari är mästare på att kombinera ny teknik och design med en genuin retrokänsla.

Läs mer på: www.ferrari.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar fastighetsmäklare i Stockholm kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. De har allt från paradvåningar och slott till små häftiga lägenheter i rätt områden. Perfekt när du ska köpa bostad i Stockholm eller på Lidingö.

Internationell villa på Lidingö

Idag tar vi en titt på en internationellt inspirerad villa på Lidingö med stora partier i glas, takterrass i sydväst, hiss, luftkonditionering och egna badrum ...