Ferrari F8 Spider

Ferraris nya F8 Spider är modellen som ersätter 488 GTB. Det här är en mer öppen version av F8 Tributo, och kanske den perfekta sommarbilden.

Ferrari F8 Spider påminner naturligtvis om den tidigare presenterade, och takförsedda, F8 Tributo. Vi kan snabbt konstatera att design, inredning och motor känns igen. Under huven sitter en V8 på 3,9 liter som har 720 hästkrafter. Färden från 0-100 km/h går på 2,9 sekunder och Spidern toppar 340 km/h.

Interiört ser vi en förarmiljö som är inspirerad av Formel 1 då det är mycket teknik som styrs via knappar på ratten.

F8 Spider har ett tak som tar 14 sekunder att fälla eller öppna (i upp till 45 km/h). För att konstruktionen ska fungera perfekt har bakpartiet fått en ny utformning. Och just de dubbla runda bakljusen för tankarna tillbaka till modell 308. Ferrari är mästare på att kombinera ny teknik och design med en genuin retrokänsla.

Läs mer på: www.ferrari.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Inredningsbutiken Englesson & Company i Djursholm – besök dem för inspiration till vardagsrummet, sovrummet och matsalen. Här hittar du exklusiva möbler av hög kvalitet. I deras tygrum hittar du underbara textilier för gardinsömnad och klädsel till dina möbler. Här får du de bästa inredningstipsen.

Englesson & Company i Djursholm

Besök den exklusiva möbel- och inredningsbutiken för inspiration till vardagsrummet, sovrummet och matsalen. Med deras hjälp kan du skapa ett harmoniskt hem i en stil ...