Porsche 911 Targa 4/4S

0

Idag tar vi en närmare titt på en gammal Porscheklassiker som nu är tillbaka i två modellversioner, 911 Targa 4 och 911 Targa 4S. Den förstnämnda bjuder på en 3,4-liters boxersexa på 350 hästkrafter och gör 0-100 km/h på 4,8 sekunder då den är utrustad med dubbelkopplingslåda och ett sportpaketet. Toppfarten ligger på 282 km/h. Med manuell växellåda förbrukar den 0,95 liter bensin per mil. På nya 911 Targa 4S har man fått ut lite extra effekt ur en 3,8 liters boxersexa. 400 hästkrafter tar den från 0 till 100 km/h på 4,4 sekunder när bilen har PDK-låda och ett sportpaket. Förbrukningen vid blandad körning landar på exakt en liter per mil när Targa 4S har manuell växellåda, 0,92 liter per mil med PDK-lådan.

Läs mer på: www.porsche.se

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Lefay Resort & Spa Dolomiti

Lefay Resort & Spa i Dolomiterna

Lefay Resort & Spa Dolomiti är en rofull oas som erbjuder en storslagen utsikt över Gardasjön. De mäktiga bergen, som ligger i naturreservatet Parco dell ...