Johnny Depp – Frankrike

0

Nu har du möjlighet att överta skådespelaren Johnny Depps fantastiska fastighet i södra Frankrike. För det här är verkligen något utöver det vanliga. Köparen får lite av en vacker liten by, som dessutom ligger i en sagolikt härlig miljö. Förutom mer än tolv sovrum, och minst lika många badrum, så erbjuds man en restaurang, en bar, ett kapell och alla möbler. Johnny Depp bodde här med sin dåvarande partner, sångerskan och skådespelerskan Vanessa Paradis. Fastigheten i Le Plan de la Tour har 1 000 kvm boyta och 15 hektar mark. Hela härligheten ligger bara 25 km från jetsetmetropolen Saint Tropez på Rivieran. Kan det bli så mycket bättre?

Priset? Lite drygt 23.000.000 euro

www.sothebysrealty.com / www.sothebysrealty-france.com
Mäklare: Alexander Kraft / Property ID: KVP6S6

Ni hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Det här stället är #hoomish. Vi, och sannolikt även Johnny Depp, blir överlyckliga om du ”gillar” och ”delar” det här inlägget så att fler kan upptäcka HOOM.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Kanuhura i öriket Maldiverna. Exklusiva hotell och resorts. Stor guide med lyxhotell.

Underbara Kanuhura i Maldiverna

I det vackra öriket Maldiverna ligger läckra Kanuhura. Här fördelar sig ett stort antal lyxiga villor i direkt anslutning till den härligt varma Indiska oceanen. ...