Villa Les Rochers

Det här spektakulära drömboendet ligger på franska Rivieran och i vackra Cap Martin. Detta pampiga hem byggdes redan 1905, och då i klassisk ”belle epoque”-stil. För att göra det ännu lite bättre så ligger Villa Les Rochers alldeles vid Medelhavet, med en bedövande utsikt över både himmel och hav. Detta historiska boende, på närmare 850 kvm, erbjuder ett hem med öppna ytor, stora salonger, bibliotek, och ett flertal sovrum (10). Här finns väl tilltagna terrasser och sagolika trädgårdar – med ett flertal sällsynta arter – och en hel del mark. För att krydda det lite extra så finns en utomhuspool samt en privat stig ner till stranden. Från fastigheten ser du Monaco.

Priset? På förfrågan.

Kontor: Côte d’Azur Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Peter Illovsky/Property ID: 9F5BFN

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook och 50.000 på Instagram (hoommagazine). Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Badkaret Hammershus från Copenhagen Bath. Ett fristående badkar som kan lyfta ett badrum. Exklusiva badkar med en matt finish.

Hammershus är ett exklusivt badkar

Det vackra fristående badkaret Hammershus kommer från exklusiva Copenhagen Bath. Det har en skulptural och lite äggformad design och får en extra lyxig känsla då ...