Nytt från Louis Vuitton

Få mönster är så klassiska som Louis Vuittons välkända LV-monogram. I över hundrafemtio år har det franska varumärket levererat några av de mest välgjorda väskor som världen skådat. Nu tar vi en närmare titt på deras senaste kollektion – LV Pont 9.

Ända sedan 1854 har Louis Vuitton förknippats med unik design av allra högsta kvalitet och märket har genom århundradena kommit att bli ett av världens mest prestigefyllda. Trots den långa historien har tillverkningsprocessen inte ändrats särskilt mycket genom åren och mycket görs fortfarande för hand.

Contemporary, yet instantly classic, and superbly crafted, the LV Pont 9 shoulder bag is an enchanting addition to Louis Vuitton’s 150-year tradition of innovative leather goods.

Kollektionen LV Pont 9 är trogen Louis Vuittons rötter och som namnet antyder handlar det om väskor med inspiration från den världsberömda bron Pont Neuf i den franska huvudstaden. Den 22 maj släpps denna moderna, men samtidigt tidlösa, kollektion. Finns självklart i ett stort antal färger.

With the exclusive Louis Vuitton Circle, a 1930s archive logo reinterpreted by Nicolas Ghesquière.

Läs mer på: www.louisvuitton.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar fastighetsmäklare i Stockholm kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Vackert sjöställe från 1885

I en underbart vacker sydostvänd sluttning ligger detta enastående sjöställe med huvudbyggnad anno 1885 i två plan med souterrängvåning samt inredd vind. Allt är i ...