Nytt från Louis Vuitton

LV Pont 9 – den nya väskkollektionen från Louis Vuitton 2020

Få mönster är så klassiska som Louis Vuittons välkända LV-monogram. I över hundrafemtio år har det franska varumärket levererat några av de mest välgjorda väskor som världen skådat. Nu tar vi en närmare titt på deras senaste kollektion – LV Pont 9.

Ända sedan 1854 har Louis Vuitton förknippats med unik design av allra högsta kvalitet och märket har genom århundradena kommit att bli ett av världens mest prestigefyllda. Trots den långa historien har tillverkningsprocessen inte ändrats särskilt mycket genom åren och mycket görs fortfarande för hand.

Contemporary, yet instantly classic, and superbly crafted, the LV Pont 9 shoulder bag is an enchanting addition to Louis Vuitton’s 150-year tradition of innovative leather goods.

Kollektionen LV Pont 9 är trogen Louis Vuittons rötter och som namnet antyder handlar det om väskor med inspiration från den världsberömda bron Pont Neuf i den franska huvudstaden. Den 22 maj släpps denna moderna, men samtidigt tidlösa, kollektion. Finns självklart i ett stort antal färger.

With the exclusive Louis Vuitton Circle, a 1930s archive logo reinterpreted by Nicolas Ghesquière.

Läs mer på: www.louisvuitton.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Fogo Studios

Vi har tidigare skrivit om den lilla ön Fogo Island, utanför Kanadas kust. Det är omöjligt att inte bli berörd av de storslagna vyerna och ...