Satsa på uteplatsen i sommar

Utemöbler från Slettvoll - när du vill satsa på uteplatsen

Våren är redan här och vi kan se fram emot en lite annorlunda sommarsäsong. I år kommer de flesta av oss satsa lite extra på hemmet för att uppleva en ”hemester”. För de som har möjlighet så är alltid en satsning på uteplatsen något som ger härliga upplevelser. Ute är det dessutom lättare att hålla avstånd samtidigt som man umgås. När utomhus blir en sömlös förlängning av inne så skapas härliga ytor ute i friska luften, i anslutning till ditt boende.

Skapa en uteplats där människor verkligen trivs över tid.

Slettvolls utemöbler är inte bara snygga det är dessutom gjorde för att tåla den nordiska klimatet. Om du har en stor terrass med pool så kanske solsängen eller hammocken Marty kan vara något. Tidlös design och högsta kvalitet. Parasollet vid poolen, har det träffande namnet Shady.

Läs mer på: www.slettvoll.no

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiv villa i Näsby Park - Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. Ett drömboende i Stockholm. Guide med exklusiva fastighetsmäklare.

Drömboende i Näsby Park

Enastående fastighet på en sydvästvänd sjötomt med ett av Stockholms i särklass mest eftertraktade lägen. Ett exklusivt livsstilsboende med bästa solläge bara 15 minuter till ...