Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Tourbillon

Exklusiva klockor och lyxklockor som du kan hitta i Stockholm och Sverige. Det gäller både exklusiva herrklockor och exklusiva damklockor.

Jaeger-LeCoultre har tagit fram sin Master Ultra Thin Tourbillon (978G) i rosa guld. Det här är ett mästerverk som på kort tid fått en hel del beröm av klockkonnässörer världen över. Vi tycker den bekräftar att tidlös design är en vinnare i alla lägen. Den eleganta och äggfärgade urtavlan lyfter det hela och skapar en perfekt kontrast till denna 10,77 millimeter tunna modell. Sagolikt vackert! Vi på HOOM uppskattar att allt fler lyxklockor letar sig fram till Stockholm.

Redan 1833 grundade Antoine LeCoultre det numera ikoniska varumärket Jaeger-LeCoultre.

Varumärket anses vara en av grundaktörerna till Schweiz urmakarkultur. Som klocktillverkare har varumärket ett extra gott rykte då man tillverkar alla sina urverk ”in-house”, något som nuförtiden är nästan unikt.

Jaeger-LeCoultre är dessutom specialiserade på extraordinära komplikationer som tourbillon, evighetskalender och minut-repeater.

Material och utförande
Modell: 1682410
Tillverkare: Jaeger LeCoultre
Serie: Master Ultra Thin
Typ: Herrklocka, dressmodell
Diameter: 40.00 mm
Tjocklek: 11.00 mm
Boett: Borstat/polerat 18 karat roséguld
Baksida boett: Repskyddat safirglas
Armband: Brunt läder, krokodil
Urtavla: Beige med indexmarkeringar
Spänne: Viklås i 18 karat roséguld
Glas: Repskyddat safirglas
Bezel: 18 karat roséguld, borstat/polerat

Urverk & Funktioner
Urverkstyp: Automatiskt, självuppdragande
Urverk: Med 33 juveler, 28800 vph
Gångreserv: 48 timmar
Vattenskydd: 5 ATM
Funktioner: Tourbillon
Övrigt: Skruvkrona

Läs mer på: www.jaeger-lecoultre.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi presenterar världens bästa arkitektur samt deras projekt. Exklusiva hem och innovativ arkitektur som verkligen sticlker ut. Inspirerande drömhem från världens alla hörn.

Devlin Drive

Det hör inte till vanligheterna, men ibland besöker vi hem där allt verkligen stämmer. Det är ofta svårt att förklara exakt varför, men när miljö, arkitektur, inredning och ...