Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II

Exklusiva lyxklockor i en stor guide. Nyheter från Rolex.

Nu börjar årets klocknyheter dyka upp. Äntligen! Nytt för 2024 är att Rolex introducerar två nya versioner av den legendariska Oyster Perpetual GMT-Master II, en klocka som redan hunnit bli en symbol för den moderna äventyraren. De nyintroducerade modellerna förenar vacker form med innovation. Som vanligt är deras design iögonfallande samtidigt som klockan är ett tekniskt litet mästerverk. Driven av kaliber 3285, ett urverk som naturligtvis ligger i teknologisk framkant, möjliggör denna klocka inte bara enkel avläsning av en andra tidszon i 24-timmarsformat utan garanterar också precision och tillförlitlighet.

GMT-Master II är en hyllning till den moderna resenären och är den ultimata följeslagaren för globala äventyrare.

Innovativa material som den högteknologiska keramiken i bezeln, som är nästintill omöjlig att repa och vars färg motstår tidens tand, talar om Rolex orubbliga strävan efter perfektion. Denna nya GMT-Master II är inte bara en teknisk bedrift utan en klocka som symboliserar en värld utan gränser. Den talar till både hjärtat och sinnet hos de som ser varje dag som en möjlighet till nya upptäckter, nya upplevelser. Den inbjuder bäraren att utforska världen, inte bara som en betraktare utan snarare som en deltagare i en ständigt föränderlig tid.

Rolex, ett av de mest ikoniska och igenkända varumärkena i världen, har en rik historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Grundat 1905 i London av Hans Wilsdorf och Alfred Davis, började Rolex sin verksamhet under namnet Wilsdorf and Davis. Numera fortsätter Rolex att vara en symbol för exklusivitet. Genom att konsekvent fokusera på kvalitet och innovation har Rolex etablerat sig som en oumbärlig aktör inom klocktillverkningsindustrin, med ett arv som är lika imponerande som dess klockor.

Läs mer på: www.rolex.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

W Retreat & Spa Maldives

På Maldiverna ligger läckra W Retreat & Spa. Här fördelar sig ett stort antal lyxiga villor i direkt anslutning till den härligt varma Indiska oceanen. ...