Sandaler från Hugo Boss

Sandaler från Hugo Boss. Exklusiva skor från Hugo Boss.
Var redo för sommaren i ett par stilrena sandaler från Hugo Boss. De här blir snabbt en favorit i garderoben. Exklusiva och elegant i all sin enkelhet. Tidlös design är alltid en vinnare. Tillverkade i Italien i mjukt kalvskinn.

Built on a rubber sole for enhanced grip, these sandals feature a slim strap across the foot and an ankle strap detailed with a monogram-engraved hardware trim. A zip closure at the back makes for effortless fastening.

Modemärket Hugo Boss tillverkar exklusiva klädesplagg av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Lägenhet i skärgården

Brf Rindö Brygga

Sugen på ett spännande livsstilsbyte? Här bor du bara några meter från kajkanten och 45 minuter från Stockholms innerstad, med alla bekvämligheter runt hörnet. Rindö ...