Villa La Mola på Mallorca

Denna mycket vackra villa ligger perfekt på klipporna ovanför den lugna bukten Cala Marmassenand i La Mola, bara 10 minuter från den vibrerande hamnstaden Port Andratx, på den trendiga ön Mallorca. En smart planlösning ger ett hem på hela 1.100 kvm i fyra plan som på ett naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här finns väl tilltagna terrasser, utekök, jacuzzi och en vackert placerad pool. Om man föredrar ett dopp i havet så finns en egen trappa ner till stranden samt plats för egen båt. Extra plus för den bedövande vackra panoramautsikten över havet.

Pris: på förfrågan

Kontor: Mallorca Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Alejandra Vanoli / Property ID: 4MLD7F

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 168.000 på Instagram och 78.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sandaler från Hugo Boss. Exklusiva skor från Hugo Boss.

Sandaler från Hugo Boss

Var redo för sommaren i ett par stilrena sandaler från Hugo Boss. De här blir snabbt en favorit i garderoben. Exklusiva och elegant i all ...