Parc du Cap – Caudwell Collection

För den som letar efter ett drömboende på Rivieran så kan sökandet vara slut. För på Caudwell Collection’s Parc du Cap får man allt man kan drömma om, och lite till. Följ med oss till Cap d’Antibes, och ett liv som erbjuder extra allt.

Med bästa läget på Cap d’Antibes har fastighetsutvecklaren Caudwell Collection’s tagit fram en ny typ av boende som erbjuder ett komplett livsstilskoncept. I lyxiga Parc du Cap har man nu möjlighet att köpa ett exklusivt penthouse, med fyra sovrum och privat infinitypool på taket, som erbjuder en sagolik utsikt över havet och de mäktiga bergen. Dessutom har man tillgång till ett spa, ett gym, tennisbanor och en stor pool i en vacker trädgård. Här finns också en suverän concierge-service, parkering i källaren samt den senaste tekniken för att hantera säkerheten.

Pris: börjar kring 4.500.000 €

Några avstånd från Cap d’Antibes till följande destinationer:
• Cannes – 10 km – med deras filmfestival och strandpromenaden La Croisette
• Nice – 27 km – med deras marknader
• Monaco – 49 km – med deras Grand Prix och alla stora yachts

Läs mer på: www.parcducap.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du söker exklusiva lägenheter och villor i Marbella i Spanien. Frontline golf på Valderama.

Digitala Galleriet: Drömhem till salu

Denna härliga höstdag vill vi på HOOM inspirera med ett stort antal underbara boenden i Sverige och Spanien. Vi har bett några utvalda fastighetsmäklare, våra ...