Nya JURA ENA 8 – kompakt lyx

Kan det här vara årets julklapp? Den nya, lyxiga och kompakta ENA 8 erbjuder med sin avancerade teknik precis allt det man kan önska sig av tomten. Här får du med det professionella Aroma-malverket, finskumstekniken samt tvåkoppsfunktionen.

Vi på HOOM vet sedan tidigare att JURA alltid har fullt fokus på själva smakupplevelsen när det kommer till deras kaffemaskiner. Det är helt enkelt kärnan i varumärkets innovativa produkter. Med den nya ENA 8 kan man avnjuta det fantastiska Aroma-malverket som ger ett idealiskt malresultat.

Den kompakta ENA 8 behärskar faktiskt hela 15 olika specialiteter – från aromatisk espresso till trendig ”flat white”. Även den milda specialiteten caffè barista tillreds i bästa kafékvalitet. Ett helt nyutvecklat vätskesystem tillreder den efter sann baristatradition. Den som önskar en intensivare njutning kan piffa upp sin cappuccino, flat white och latte macchiato med funktionen extra shot.

Det är viktigt att poängtera att det professionella Aroma-malverket ger en jämnare malningsgrad av kaffet och ökar därmed aromen med hela 12,2 %. Den innovativa finskumstekniken trollar fram fluffigt mjölkskum för trendiga specialiteter med mjölk. Dessutom kan den nya maskinen tillreda två svarta kaffespecialiteter samtidigt, och den genomtänkta mjölksystemsrengöringen garanterar TÜV-certifierad hygien och därmed största njutning.

Upplev de makalös kaffespecialiteterna som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan tillreda med en enkel knapptryckning.

Med en smidig storlek på endast 27,1 x 32,3 x 44,5 cm får JURA:s minsta kaffemaskin plats överallt. Samtidigt får man allt man kan önska av sin maskin för även i den här storleken erbjuder den kaffe och design i unik JURA-kvalitet. Du kan även styra din kaffemaskin via din smartphone och appen J.O.E.® tack vare wifi-teknik.

Med hela 90 år på nacken har JURA lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet. Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Sugen på ny kaffemaskin? Då ska du veta ENA 8 är på kampanj just nu hos återförsäljare i hela Sverige. Ta en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Det här är inga slit-och-släng-produkter utan maskiner som du har glädje av över lång tid. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Läs mer här: se.jura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Cayman GT4

Nya Porsche Cayman GT4 har motorn hämtad från 911 Carrera S, vilket är en 3,8-liters boxersexa på 385 hästar, och chassit plockat från 911 GT3. Accelerationen ...