Villa Valldemossa på Mallorca

Denna sagolika fastighet, som erbjuder en bedövande vacker utsikt över havet och det kuperade landskapet, ligger bara fem minuter från den charmiga byn Valldemossa. Här njuter du av ett hem, en exklusiv finca, som på ett helt naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Fastigheten består av ett flertal exklusiva byggnader. Gästhuset är i sig en dröm med eget kök, terrasser och två sovrum.

Enjoying stunning views of the sea and the landscape from the entire estate.

Här finns ett par väl tilltagna terrasser och en smakfullt placerad utomhuspool. Här finns också jacuzzi, gym, tennisbana samt en puttinggreen. Du har dessutom bara 25 minuter i bil till Palma och några minuter till Deia.

Pris: 13.950.000

Kontor: Mallorca Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Mallorca Sotheby’s International Realty / Property ID: XQ5GTZ

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 212.000 på Instagram och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Casa Nova Santa Ponsa på Mallorca - Mallorca Sotheby’s International Realty

Casa Nova Santa Ponsa på Mallorca

Underbar villa i Nova Santa Ponsa på Mallorca, nära Port Adriano med alla sina yachter och mysiga affärer. Detta moderna drömhem erbjuder en magnifik utsikt ...