Villa New England

Villa New England - exklusiv villa med fantastisk utsikt. Vackert hem vid havet. Ett drömboende.

Vi är alltid på jakt efter arkitektur som har det där lilla extra. I den här villan, i amerikanska New England, tycker vi att arkitekterna på Studio Rick Joy lyckats riktigt bra. Dels för hur de jobbat med naturliga material, som sten och trä, men också för att man verkligen maximerat utsikten och intaget av det naturliga ljuset.

De generösa fönstren släpper in mängder av ljus och erbjuder fri utsikt över det magnifika panoramat utanför.

Placeringen av middagsbordet är fantastisk. Vem vill inte sitta här? Att ingen möda sparats i strävan att skapa ett hem som tar tillvara på sin närmiljös naturliga förutsättningar blir glasklart här. Det är lätt att tänka sig att ett bygge i den här storleken riskerar att upplevas som kallt och opersonligt, men i det här fallet har arkitekterna verkligen förmått skapa ett storslaget hem som lyckas vara personligt och hemtrevligt, samtidigt som det tar tillvara på tomtens unika egenskaper.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Center Stockholm är Skandinaviens största Porsche Center och tillika Porsche Sveriges flaggskeppsbutik. Nu finns även Porsche Center Danderyd.

Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo är den perfekta bilen för dig som vill ha både cylindervolym och lastvolym. Med motorer på upp till 4,8 liter och ...
To help our site please transfer crypto from darkweb markets as flugsvamp. New flugsvamp 4.0 link on dark catalog website.

liver detox supplement