Villa Saint Tropez

Modernt drömboende som ligger mellan Saint Tropez och stränderna kring Pampelonne. Detta stilrena hem ligger perfekt placerat på franska Rivieran och är en dröm för den som uppskattar det minimalistiska. Huvudbyggnaden är på närmare 350 kvm och erbjuder ett hem med öppna ytor, vinkällare och ett flertal sovrum. Här finns väl tilltagna terrasser och ett härligt utekök. För att krydda det lite extra så finns en utomhuspool och ett trevligt gästhus.

Priset? På förfrågan.

Kontor: Côte d’Azur Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty-france.com
Mäklare: Peter Illovsky/Property ID: P6382M

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva lampor och pendlar. Perfekt om du söker en exklusiv lampa.

Artichoke by Poul Henningsen

Skapad av den danska formgivaren Poul Henningsen är PH Artichoke en sann ikon inom belysningsdesign. Med sin unika struktur och estetiska tilltal har den blivit ...