Al Sorriso

0

I den lilla italienska byn Soriso, vid sjön Orta, ligger denna måltidsjuvel. Restaurangen drivs av ett par där kocken heter Luisa Valazza och är en av få kvinnor som haft tre stjärnor i Guide Michelin. Hennes make Angelo sköter själva restaurangen. Matsalen är enkel men maten är på en absolut toppnivå. Råvaror av högsta klass, ofta lokala, har skapat en matupplevelse som är baserad på just ingredienserna. Vinlistan består främst av godsaker från Italien och Frankrike.

Adress: Via Roma 18, Soriso 28018, Italien

Boka bord: +39 (0) 322 983 228

Läs mer på: www.alsorriso.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Elegant, Unspoilt, Timeless. Immerse yourself in a world of luxury private villa living within the AmanzoeVillas. On a hilltop above the Aegean, Amanzoe looks over the rugged Peloponnese coast and beyond to the Greek islands of Spetsesand Hydra. Villas are available from €3.2m.

Amanzoe Villas

Elegant, orört och tidlöst. Fördjupa dig i en exklusiv och vacker värld i Grekland, ett privat hörn. Lyxiga Amanzoe Villas ligger perfekt placerade på toppen ...