Loviseberg

Loviseberg ligger i Ulriksdals Slottspark med ett enastående vackert läge invid Edsviken och hänförande utsikt mot Ulriksdals Slott. Den ståndsmässiga villan uppfördes 1864 och har en totalyta på 723 kvm med en uppvuxen tomt på 12.000kvm. Här ges tillfälle till ett unikt boende i natursköna omgivningar med underbara vyer endast tio minuter från centrala Stockholm och en halvtimme från Arlanda.

Miljön i Ulriksdals Slottspark är oöverträffad med vackra 1800-tals villor i en lantlig idyll i anslutning till slottet.

Loviseberg uppfördes som sommarbostad men har sedan 1919 bebotts året om. Egendomen har även tillgång till två båtplatser vid delad brygga, samt garage för tre bilar med gästvåning och stall med tre boxar. Boningshuset har renoverats pietetsfullt under åren med stor hänsyn tagen till husets ursprungliga stil och byggnadshistoriska detaljer.

Adress: Loviseberg, 170 79 Solna
Fast.beteckning: Ulriksdal 2:3
Tomtarea: 12.000 kvm
Boarea: 394 kvm
Biarea: 266 kvm
Antal rum: 12 rum och kök
Antal sovrum: 5 till 6
Byggnadsår: 1863
Byggnadstyp: Tvåplanshus delvis med källare
Område: Ulriksdal
Ägandeform: Arrende

Pris: 59.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Michael Preber, 070-939 01 90, michael.p@sothebysrealty.se
och Joachim Söderberg, 076-769 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 185.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Maria

Det här pampiga drömboendet ligger centralt på den landtunga som skjuter ut öster om världsmetropolen New York. För att göra det ännu lite bättre så ...