CAPREA på Östermalm

CAPREA är ett fantastiskt projekt i hörnet av Kungstensgatan och Birger Jarlsgatan i Stockholm. Här, med adress Kungstensgatan 11, kommer Balder att bygga ett begränsat antal våningar med förstklassig internationell standard.

Inget gör oss gladare och stoltare än när vi hittar projekt som förgyller stadsbilden i vår kungliga huvudstad. Med modern arkitektur, komfort och ädla material läggs här grunden för ett boende som skapar hög livskvalitet. Det kommer blir moderna hem som elegant smälter in bland kvarterets vackra fastigheter.

Arbetet med CAPREA vilar på tre nyckelord.
– Exklusivt – att ambitionen är den högsta.
– Genomtänkt – helheter byggs upp av detaljer.
– Tryggt – tryggheten i CAPREA har två dimensioner, den fysiska tryggheten för de boende och tryggheten för byggnaden.

Avsikten är att CAPREA ska vara en bostadsrättsförening av högsta kvalitet för människor som söker det bästa.

Sammanfattning av projektet:
– Säljstart vintern 2022 och inflyttning i fjärde kvartalet 2023
– Nybyggnation
– Stora balkonger
– Tillgång till bilplatser
– Föreningen kommer ha god ekonomi

Avsikten är att förena stilig arkitektur med rötter i Stockholms byggnadshistoria och som omtolkats utifrån vår tids arkitektur och värderingar. Här vill Balder att arkitekturen ska återge en skandinavisk känsla med utsökta materialval som tillsammans bildar en harmonisk helhet. Läget i korsningen Birger Jarlsgatan och Kungstensgatan gör också att lägenheterna blickar ut mot Immanuelskyrkan och Ellen Keys gröna park i norr.

Notera att bilderna är renderingar.

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Ansvariga mäklare: Anders Elbe, 0739-82 80 02, anders.e@sothebysrealty.se och Christopher Victor Steen, 0739-82 80 28 och christopher.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 230.000 följare på Instagram, 76.000 på Facebook och lite drygt 4.000 på Linkedin.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Métiers d’Art – Florilège II

Vacheron Constantin fortsätter att ta ut svängarna. Två år efter första presentationen kom en ny triss i den romantiska kollektionen Métiers d’Art, kallad Florilège II. ...