LG Digital Wine Cellar

Vi på HOOM blir alltid lite extra glada när vi hittar produkter och koncept som är innovativa och smarta. Nu har LG utvecklat tjänsten LG Digital Wine Cellar som ger dig som användare förtur på exklusiva vinsläpp.

Tjänsten är en sorts digital version av den exklusiva vinkylen LG SIGNATURE Wine Cellar, en av produkterna från premiumserien LG SIGNATURE. Precis som en riktig vinkyl är LG Digital Wine Cellar fylld med goda och lyxiga viner – och det smarta är att du kan få hem dem med ett enkelt klick.

Genom ett samarbete med den digitala vinmarknaden Vivino erbjuder LG möjligheten ta del av ett handplockat urval av sällsynta och prisbelönta viner innan de släpps till allmänheten. Utbudet fylls på ett par gånger i månaden och du som har registrerat dig får notiser via mail när nya sorter släpps.

Precis som en riktig vinkyl är LG Digital Wine Cellar fylld med goda och lyxiga viner – och det smarta är att du kan få hem dem med ett enkelt klick.

Vinerna väljs ut av kunniga sommelierer och har oftast rankats högt av internationella vinexperter. I LG Digital Wine Cellar hittar du såväl rött vin som vitt vin och champagne, allt från noggrant utvalda årgångar. En dröm för både erfarna vinsamlare och dig med ett nyfunnet intresse. För att komma igång registrerar du dig enkelt via lgwinecellar.com och vinerna du beställer skickas sedan smidigt hem till dig.

Om du dessutom vill ta steget från virtuell vinkyl till en riktig så har du naturligtvis möjlighet till det – till ett förmånligt pris.

LG SIGNATURE Wine Cellar är den perfekta förvaringen för den ambitiösa vinsamlaren. Fullmatad med tekniskt kunnande och innovativa funktioner erbjuder den en perfekt och mångsidig lagringsmiljö förpackad i elegant design.

LG SIGNATURE Wine Cellar har bland annat tre temperaturzoner för att skapa de optimala förutsättningarna för att lagra en varierad vinsamling. Temperaturnivå och luftfuktighet hålls konstant och den linjära kylkompressorn bidrar till att hålla kylen i princip vibrationsfri – allt för att skapa en stabil miljö för långsiktig förvaring.

Precis som övriga produkter i LG SIGNATURE-serien är vinkylen designad för att passa in i det stilsäkra hemmet. Med sin borstade finish och mörka glasdörr – som dessutom lyser upp och blir transparent när du knackar på den – skapar den en perfekt blandning av form och funktion.

Här kan du registrera dig: lgwinecellar.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Double Bay i Sydney av SAOTA

Double Bay

Med hjälp av enorma fönster och mängder av terrasser och uteplatser lyckas det här huset i Australien göra det mesta av sitt fantastiska läge. Och ...