Villa Hellerup utanför Köpenhamn

Idag visar vi vägen till en pampig villa i danska Hellerup. Detta nyrenoverade drömhem, som ligger i ambassadområdet, byggdes 1908 och håller nu högsta internationella klass. Både materialval och hantverksutförande ger en historisk villa i absolut nyskick. Villan, som är på hela 550 kvm, fördelas över fyra plan. Den vackra trädgården, som har två terrasser, ramar perfekt in detta boende.

Konst och möbler är designade speciellt för detta hus och är därför inkluderade i priset.

Detta är ett på alla sätt fantastiskt boende med bara sju minuter till Kongens Nytorv i Köpenhamn.

Adress: Embassy area, 2900 Hellerup
Boarea: 550 kvm
Tomtarea: 1.200 kvm
Antal rum: 10 rum & kök
Antal sovrum: 4
Byggnadsår: 1908

Pris: på förfrågan

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Ansvariga Mäklare: Mathias Martinsson, 073-982 89 04, mathias.m@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 184.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Omega Speedmaster Moonwatch. Vi visar xklusiva klockor och lyxklockor.

Omega Speedmaster Moonwatch

Omega Speedmaster Moonwatch introducerades redan år 1957. Modellen blev mycket populär då den specialtillverkats till NASA för att bäras av astronauter på den första resan ...