St. Regis Mauritius

0

Mauritius har länge tillhört ett av våra uppskattade resmål för en avkopplande semester med familjen. Och nu har vi hittat ett nytt favorithotell på denna paradisö. Ta en närmare titt på fullständigt magiska St. Regis.

Det finns få saker som är så underbara som en riktigt lyckad semester med hela familjen. Men det är som bekant mycket som ska stämma för att alla ska trivas, särskilt för oss som har barn i olika åldrar. En av de saker som skiljer St. Regis Mauritius från många av de hotell vi besökt världen över är att alla – oavsett ålder – verkligen känner sig varmt välkomna och omhändertagna.

Här kan den aktiva ta en golfrunda i oerhört vacker miljö, den äventyrliga prova på kitesurfing och den nyfikna snorkla eller dyka i det fantastiska vattnet. Och naturligtvis kan den som bara vill koppla av njuta av några av världens kanske bästa stränder. Oavsett preferenser måste vi bara rekommendera delfinsafarin – en riktig höjdare som blir ett minne för livet för hela familjen.

En av de saker vi tycker är allra viktigast på semestern är god mat och dryck. Många högklassiga anläggningar vi besökt fallerar på den punkten, men det kan man verkligen inte säga om St. Regis Mauritius. Här finns hela sex restauranger, som alla håller högsta klass. På The Boathouse Bar & Grill njuter vi av nyfångad fisk, uppdukad på stranden med en sprakande brasa intill. På Floating Market serveras perfekt balanserade smaksymfonier från det asiatiska köket. För den som är mer sugen på fransk och kreolsk mat rekommenderar vi varmt Le Manoir, där vi äter fantastiska rätter i underbar miljö. Och vi ska verkligen inte glömma Simply India, som ägs av en kock som prisats med två stjärnor i prestigefulla Guide Michelin, vilket säger något om ambitionsnivån på St. Regis.

Oavsett om det handlar om att välja ut ett passande vin ur den digra vinkällaren eller att hitta på roliga aktiviteter för barnen så är servicen alltid otroligt vänlig och professionell.

Vi har sällan blivit så väl omhändertagna som vi blir på St. Regis. Samtidigt blir personalen verkligen aldrig påträngande – de tycks bara på något magiskt sätt veta exakt vad vi vill ha – ofta innan vi vet det själva.

Det är naturligtvis inte förvånande att det i princip regnat priser och utmärkelser över den här anläggningen sedan den öppnade för något år sedan. Det är helt enkelt nästintill omöjligt att hitta någonting negativt att säga om detta sagolika smultronställe. Förutom det bitterljuva faktum att dagarna här går alldeles på tok för fort.

Fakta om St. Regis Mauritius Resort
Land: Mauritius
Plats: Le Morne
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $

Läs mer på: www.stregismauritius.com

Tips: om  du vill boka en resa till Mauritius eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår mycket duktiga samarbetspartner.

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

När du letar fastighetsmäklare i Stockholm kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. De har allt från paradvåningar och slott till små häftiga lägenheter i rätt områden. Perfekt när du ska köpa bostad i Stockholm eller på Lidingö.

Internationell villa på Lidingö

Idag tar vi en titt på en internationellt inspirerad villa på Lidingö med stora partier i glas, takterrass i sydväst, hiss, luftkonditionering och egna badrum ...