Laucala Island

0

Denna extrema lyxresort ligger på Laucala Island, som är en del av Vanua Levuöarna, i magiskt vackra öriket Fiji. Något som är annorlunda är att man måste ”ansöka” om att få besöka ön. Man måste helt enkelt bli godkänd som ”gäst”… Denna mäktiga ö erbjuder kritvita stränder, turkosa laguner och berg med frodig vegetation. Här njuter du av ett lyxliv som är i samklang med naturen. En upplevelse som verkligen är utöver det vanliga.

Hela resorten byggdes nämligen av multimiljardären och ägaren av Red Bull, främst för att kunna hysa hans vänner, men projektet expanderade och blev ett av världens mest exklusiva hotell.

Allt håller högsta klass, både vad det gäller mat, service, naturupplevelse och fridfullhet. För den som vill aktivera sig så kan man dyka, snorkla, fiska, rida på stranden eller spela golf på 18-hålsbanan. Eller så kan man sitta med en god bok och njuta av ljudet från havet och svajande palmer.

Fakta om Laucala Island
Land: Fiji
Plats: ön Laucala
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till Laucala och Fiji eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

Läs mer på: www.laucala.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Exklusiva klockor och lyxklockor i en guide. perfekt om du letar efter en exklusiv klocka.

Richard Mille RM 30-01

Kända för sin nyskapande och tekniska finesser står Richard Mille ut i urmakarvärlden, och RM 30-01 är verkligen inget undantag. ​ Den robusta RM 30-01 ...