Villa Klippudden

Den här exklusivt renoverade 60-talsvillan på Lidingö är verkligen något utöver det vanliga. Här har vi ett hem som är i samklang med både himmel och hav. Villan, med en boyta på närmare 360 kvadratmeter, har en härlig havsutsikt. Här finns allt man kan önska sig, och lite till. Njut av den härliga utomhuspoolen, trädgården och att det finns uteplatser i alla väderstreck. Det här är en sjötomt som har både segelbåtsdjup och båtlift. Extra plus blir det för det läckra gästhuset på bryggan och för att det finns båtpendel från Klippudden till Nybroplan.

Priset? 35.000.000 kr/bud

www.annaski.se
Mäklare: Anna Ski / Cecilia Mattsson
Adress: Klippuddsvägen 3 på Lidingö

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och närmare 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva lampor från Louis Poulsen skapar ett lyxigt och exklusivt ljus.

Patera

Lampan Patera är skapad av formgivaren Øivind Slaatto för Louis Poulsen. Lampan avger ett mjukt och behagligt ljus, vars hemlighet ligger i den sinnrika konstruktionen. ...